Liva

Mc Alister´s A LITTLE MIRACLE.  DKK REG.NR. 23064/2005.

LIVA.
Født d. 29.11.2005

Liva er helt klart Sally´s datter, hun er ligesom sin mor lynende intelligent, om end hun bruger sine evner på en helt anden måde.
Liva elsker at opnå ting og gør brug af alle tricks for at få hvad hun ønsker. Det giver nogle sjove dage hvor vi nyder at se Liva finde på.
Et eksempel er da Liva VILLE have et æble fra skålen på skænken, trods det at der blev sagt nej. Altså måtte hun jo selv finde vej op på skænken og derefter stod hun med et æble i munden, da jeg sagde NEJ, lagde hun pænt æblet på plads for straks at tage et andet, springe ned, hvor hun i fulde drag nød sit ”bytte”. Sådan er Liva, hun finder altid en udvej, og ærlig talt det er rigtig sjovt at have hende i huset.
Liva gik sit første spor da hun var ca. 10 uger (3 meter på kyllingevand). Det var nok til at hun siden har elsket at gå ID-spor. Og både hun og jeg har stor glæde af denne aktivitet.
Liva er også udstillingshund, men det er ikke det sjoveste hun ved, og hun mangler helt den glæde ved at vise sig frem, som hendes mor har. Derfor er resultaterne ikke kæmpe store i form at certifikater, dog kan jeg næsten ”tapetsere” en væg med lilla bånd  =  Certifikat værdig.
Men det gør ikke noget for jeg går altid hjem med den samme hund jeg kom med, min dejlige opfindsomme Liva.

 

Sjove, dejlige og smukke Liva , der gør alle vores dage til en fest.

D. 30.11.2010. døde Liva efter 4 dages sygdom på Guldborgsund Dyrehospital. Forløbet var uhyggeligt hurtigt, og ingen ved hvad der gik galt.

Her er blevet så stille, men heldigvis har Sally og Bello hinanden.

 

test
test
Log in