Sally

Mc Alister´s IRISH CREAM. DKK REG.NR. 19126/2001.

Sally
Født d. 20.10.2001
DKCH 2007


 

Sally kom til os som omplacerings hund, da hun var 3½ år gammel, og der gik ikke ret mange timer før hun opførte sig som hun havde boet hos os altid.

Sally er en helt speciel cairn, hun er lynende intelligent, og en rigtig problemknuser. Se billedet på forsiden hvor Sally og jeg er på ferie hos min far, da hun opdager at der er egern i et kæmpe stort valnøddetræ. Dem vil hun rigtig godt ”lege” lidt med, men da hun ikke kan komme op af stammen, prøver hun forskellige løsninger. Blandt andet flytter hun papkasser over til træet, i håb om at de kan få hende højt nok op, det kan de selvfølgelig ikke.

Næste morgen spekulerer jeg på hvad hun går i haven og laver, og går ud for at se efter hende. Jeg må indrømme at mit hjerte næsten gik i stå, da jeg så hende højt oppe i et gammelt æbletræ, som var nabo til valnøddetræet. Heldigvis lykkedes det ikke for hende – men hjernearbejdet fejlede ikke noget.

Ind imellem kommer der en hund, som bliver noget specielt i familien. Sally er sådan en hund, hun er mit hjertebarn, og bringer os hver dag stor glæde. Vi har endnu ikke en eneste gang syntes at hun var for meget på nogen måder. Hun har stor omsorg for sine omgivelser, og holder i det stille øje med at alle befinder sig godt.

Det kom især til udtryk da Sally fødte en eneste hvalp (Mc Alister´s A Little Miracle). Hun var/er den perfekte og mest tålmodige mor man kan tænke sig, selv nu hvor hendes datter er blevet voksen og selv har fået hvalpe. Det var Sally der gik rundt i hvalpekravlegården og ryddede op efter hvalpene imens hendes datter gav die. Denne evne har hun givet videre til sin datter, og det nyder hendes hvalpe så godt af.

Min interesse for udstilling startede med Sally, for hun elsker at være i udstillingsringen, bare den mindste antydning af der bliver pakket til en udstillings week-end, og hun står parat ved døren. I det hele taget har Sally bare været så nem at have med til alle de ting vi har foretaget os. Sally blev Dansk Champion i oktober 2007.

Derudover har jeg gået til ID spor med hende, hvilket hun er rigtig dygtig til. Sally besidder en stor arbejdsglæde, og det gør det dejligt at arbejde med hende. Dog lader hun mig aldrig glemme at hun er en CAIRN TERRIER og det med hjerne, men det giver mig gode udfordringer i hverdagen.

Sally og hendes datter Liva Selvom man er blevet stor, kan man godt hygge med Sally-mor

Jo Sally – Du ved det og vi ved det – DU ER BARE SMUK.

D. 10.06.2011. døde Sally stille og roligt i mine arme,

Sally var blevet en træt gammel pige, med gigtsmerter, og mistede livsgnisten efter Liva, hendes datters, død.         

 

test
test
Log in