Bello

Saliva´s RULE 2: I’M GOOD LOOKING. DKK REG. NR. 9422/2010

bello

BELLO.
Født d. 10.05.2010.


Bello er søn efter Liva, og det er man slet ikke i tvivl om, men når han så ”går på jagt” kommer Sally mormor frem, med intensiv koncentration, og med hendes udtryk så man kan blive helt i tvivl om det er Sally eller Bello man går med.

Bello er en elskelig cairn, han bruger sine dage på at tage sig opmærksomt af sine omgivelser, alle skal have det godt, hans sind er helt unikt, med en stor selvtillid der gør at han ikke behøver at bevise noget, hvilket gør han til en ekstrem behagelig hanhund at gå med.

 

Bello finder ikke på ting og sager, sådan som hans mor og mormor, men han er slet ikke en kedelig hund, han bruger bare sin tid på andre opgaver, som da han var et halvt år gammel og Nelli flyttede ind, 8 uger gammel. Lige der fik Bello sin livsopgave, han knus elskede hende fra det øjeblik hun var i stuen, og i dag er de stadig uadskellige.

 

Når der er hvalpe i huset hjælper Bello til med pasningen. De første fjorten dage nærmer han sig slet ikke stuen hvor hvalpene er, derefter begynder han lige så stille at gå over dørtærsklen, og lægge sig på god afstand, med ryggen til. Når hvalpene har fået øjne og begynder at komme ud af fødekassen nærmer han sig stille og roligt. Fra hvalpene er ca. 4 uger, og Nelli har inviteret ham, går han blandt hvalpene, de får lov at bide, og ruske i ham, og hvis det bliver for meget får de et lille puf med snuden, aldrig en lyd kommer der fra ham, og hans tålmodighed er ikke mindre end fantastisk.

At have en hanhund som Bello i huset er en gave, han er sin vægt værd i guld.

bello1 Bello2

Penny og Bello. Begge forældre sammen om hvalpene

Bello3 Bello4

Bello og Nelli gør alting sammen.

 

 

 

test
test
Log in