Nelli

Mc Alister´s TEA ME AND YOU. DKK REG. NR. 04210/2011

nelli november 2011

 

NELLI
Født d. 02.03.2011


 

Yndig ser hun ud, og det er hun, men hun er også en lille dame der kender sit eget værd.

Her er virkelig tale om en kæmpe hund i en lille krop. Nelli får altid sin vilje, godt hjulpet på vej af Bello, som jo bare syntes hun er vidunderlig.

Når det er sagt skal det også siges at Nelli er fuld af kærlighed, hun forsømmer aldrig en lejlighed til at vise sin hengivenhed., eller til et godt kæl.

Nelli er virkelig en bjergged, hun bevæger sig helst i højden, hvilket betyder at jeg finder hende sovende de mærkeligste steder, på hylder i skabe og skuffer, på haveborde og brændestabler. Det gør mig til stadighed lidt nervøs, og meget opmærksom på at hun ikke kan komme til skade, med skønne Nelli i huset sover man aldrig i timen, men det er jo det jeg elsker ved cairnen.

Nelli går altid sine egne veje, og med sit stærke sind, er hun en markant skikkelse i huset, og så vender bøtten alligevel når hun har hvalpe.

Hun er en fantastisk mor, og der bliver virkelig taget sig at de hvalpe der ligger i hvalpekassen, fra den dag de bliver født, til de flytter hjemmefra. Hun gider altid sine hvalpe, selv når de er 8 uger og helt sikkert er ”nogle små vandaler og pircemaskiner” er hun sammen med dem.

Nelli og Bello til at præge et kuld hvalpe, så kan man ikke ønske sig mere.

Traveler Digital Camera Traveler Digital Camera

Nelli på sin yndlings plads

Traveler Digital CameraTraveler Digital Camera Traveler Digital Camera Traveler Digital Camera

Hende Nelli kan man da kun knus elske, sådan en lille charmetrold.

 

test
test
Log in